Емили Ратайковски: Не исках кариера, а да спестя пари


Емили Ратайковски: Не исках кариера, а да спестя пари
Снимка: Getty Images

32-годишният модел, актриса и писателка, Емили Ратайковски, е една от най-успешните и доходоносни светски личности. Тя стана известна, след като се снима гола във видеоклипа на Робин Тик към хита му "Blurred Lines" през 2013, а сега заяви, че е започнала да се занимава с моделство само за да спести пари, с които да финансира творческите си амбиции.

В интервю за Glamour UK тя споделя:

"Не исках да бъда известна. Нямах никакви подобни планове. Не мислех за кариера, а за спестяване на пари. Но спестяването на пари беше, за да мога да правя това, което всъщност исках да правя, а именно да създавам творчески неща. Наблюдавах родителите си - и двамата са творци, но имаха ежедневна работа, така че това беше нещо като начинът, по който си представях живота си".

Вижте още: Ема Стоун: Голотата и сексът са част от героинята ми в "Клети създания" (ВИДЕО)

Преди да се сдобие със слава, актрисата от "Изчезналото момиче" учи изкуство в Калифорнийския университет в продължение на една година, след което прекъсва, за да се занимава с моделство на пълен работен ден, като основно се снима за фирми за бельо, каталози и бански костюми.

Откакто през септември 2022 г. подаде молба за развод с бащата на двегодишния си син Силвестър - нейния съпруг от четири години, 36-годишния филмов продуцент Себастиан Беър-Маклард, за когото се говори, че ѝ е изневерявал, а в момента е изправен и пред обвинения в сексуални посегателства от множество жени, Емили е в центъра на вниманието заради срещите си с редица известни личности.

Срещала се е с 30-годишния комик Пийт Дейвидсън, била е заснета от папараци да целува 29-годишния Хари Стайлс на паркинг в Токио, а съвсем наскоро се е гушкала с 27-годишния френски актьор и комик Стефан Бак в Париж.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама