Емилия: Абсолютно се жертвам за дъщеря си


Емилия: Абсолютно се жертвам за дъщеря си
Снимка: Facebook

Емилия е от онези звезди, които пазят ревностно личния си живот, особено откакто е с половинката си Жорж Башур. Дори феновете ѝ до последно се чудиха дали е бременна, или не. Е, през февруари тя роди своята трета рожба - момиченце, което кръсти на съпруга си - Жоржина.

Красивата певица гостува в "На кафе", където сподели доста неща за семейството си и организацията около гледането на най-новия член.

"Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскачам до някой град за участия, но след това се връщам бързо вкъщи. Абсолютно се жертвам за нея. Минавала съм по този път и не гледам на това, като на натоварване и не си казвам: Леле, сега как ще се справям! Жоржина въобще не сме очаквали да ни се случи. Аз като всяка една жена казах на Жорж, че усещам нещо, че е различно и той веднага ме подкани да направим теста. Откакто ни се случи трагедията с Феди, много искахме дете. Не се бяхме отказали, но лекарите не даваха надежди. Затова нито сме правили нещо, нито сме смятали дати, оставихме нещата на самотек", призна Емилия в ефира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама