Ерос Рамацоти най-после показа младата си приятелка (СНИМКИ)


Ерос Рамацоти най-после показа младата си приятелка (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ерос Рамацоти, който през октомври ще навърши 60 години, за първи път официално се показа със сегашната си приятелка. Италианският певец публикува снимка в Instagram, на която влюбено гледа половинката си Далила Джелсомино.

Макар че имат голяма възрастова разлика, тя е на 34, познати на изпълнителя издадоха, че двамата са много щастливи заедно.

"Не слушай какво говорят хората. Любовта е сляпа, упорита, тя няма възраст, тя прави добро, тя не се крие, тя учи; понякога е жестока, а понякога прекрачва граници. Тя също има тъмна страна, ирационална. Красива е, но в същото време непозната. Нека изживеем тази любов докрай. Всички. Без страх. Обичам те", написа самият Рамацоти към кадъра.

Коя е Далила Джелсомино

Родена е 6 март 1989 година в Милано. В началото на кариерата си, подобно на майка си, тя е модел, но решава да мине зад кулисите на модата, като започва да работи като ПР и организатор на събития. През 2016 се премества в Плая де Кармен в Мексико, където все още живее, посвещавайки се професионално на недвижимите имоти и хотелиерството.

Вижте още: Тайнствена и мрачна: Моника Белучи е неузнаваема, говори за Тим Бъртън (СНИМКИ)

Припомняме, че този март Ерос Рамацоти стана дядо за първи път. Дъщерята му роди момченце, което кръстиха Чезаре. Аурора, която също е певица, е от първия му брак с модела, телевизионна водеща и актриса Мишел Хунцикер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама