Ето какво подари Джорджина на Роналдо за рождения му ден (ВИДЕО)


Ето какво подари Джорджина на Роналдо за рождения му ден (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Джорджина Родригес подари кола на Кристиано Роналдо в чест на рождения му ден. На 5 февруари футболистът навърши 37 години, а бременната му любима му връчи ключовете за новия Cadillac Escalad, чиято цена започва от 200 000 долара.

"Честит 37-ми рожден ден, любов на живота ми. Обичаме те безкрайно. Ти си най-добрият баща и най-добрият партньор, който Бог може да ни даде. Ти си истински боец, който заслужаваше всички хубави неща, които ти се случиха. Ти си истинско съвършенство и вдъхновение", написа тя в Instagram.

Цялото семейство излезе да оцени подаръка: Кристиано огледа колата и седна зад волана, а децата седнаха на задните седалки. Самата Джорджина се появи на видеото с бяла тениска и розов анцуг, който не криеше порасналото й коремче.

Роналдо в чест на рождения си ден публикува в Instagram съвместна снимка с любимата си:

"Животът е истинско влакче в увеселителен парк. Упорита работа, голяма скорост, цели за постигане, големи очаквания... Но в крайна сметка всичко се свежда до семейство, любов, честност, приятелство. Това са основни ценности", написа той.

Двойката е заедно повече от пет години. Те се срещнаха в бутик на Gucci, където Джорджина работеше като консултантка. Както призна моделката в своето риалити шоу "Аз съм Джорджина", това беше любов от пръв поглед. Двойката има четири деца: обща дъщеря Алана Мартина и децата на Кристиано - близнаците Ева и Матео и синът Кристиано младши. Съвсем скоро Кристиано и Джорджина отново ще станат родители, те ще имат близнаци - момче и момиче.

По-рано Кристиано Роналдо поздрави своята любима за рождения й ден, като постави нейния портрет на най-високия небостъргач в света Бурж Халифа в Дубай.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама