Ева Лонгория: Майчината рутина ми е приятна


Ева Лонгория: Майчината рутина ми е приятна
Снимка: Getty Images/Guliver

"Отчаяната съпруга" Ева Лонгория роди първото си дете Сантяго Енрике на 19-ти юни в Лос Анджелис. 43-годишната красавица вече се чувства готова да говори открито за първите майчини трепети на страниците на новия брой на американското издание Hello. Ето какво споделя „новата” мама за раждането, отглеждането и партньора си – Хосе "Пепе" Бастон.

"Имах огромен късмет. Сантяго се роди жив и здрав, имах чудесна бременност, невероятен съпруг и подкрепата на семейството и приятелите ми. Това беше едно наистина чудесно преживяване! Винаги съм мислила, че децата са продукт на любовта между двама души и аз най-накрая срещнах точно тази любов в лицето на Пепе. С него никога не сме говорили за деца, не са ни били приоритет, бяхме решили, че ако има да се случва, ще се. И това е! Влюбихме се и после дойде този огромен подарък от Бог."

Описвайки как се е почувствала първия път, когато е взела малкото си момченце в обятията си, Ева казва: "Беше магично! В болничната стая все още бях доста изморена от раждането, доста объркана от всички емоции. Постоянно бях заобиколена от хора, лекари, сестри… и в един момент целият шум просто изчезна. Сякаш бяхме само аз и той. Казах му: "Хей, познавала съм те през целия си живот." Подхождам към майчинството както към всичко важно за мен – старая се да се подготвя на максимум, било то медицински или духовно. Искам да знам как бих могла да му предложа най-добрия начин на живот."

А относно как малкото човече е променило живота й до този момент, актрисата споделя, че "Вместо бутилки вино, в момента приоритет са ми бебешките шишета. Шегата настрана, радвам се, че имам възможността да измина този път със страхотен човек като Пепе. Не бързам да се връщам на работа, имам нужда да се насладя на тази благословия. Майчината рутина ми е толкова приятна! А всички ми казват "Подготви се, че ще си ужасно уморена..." Но аз не съм! Сантяго ми липсва дори като спи. Понякога се улавям, че гледам часовника, чакайки го с нетърпение да се събуди, за да му се любувам, да го целувам, гушкам и т.н."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама