Ева Лонгория - със супер тяло на 46, ето как го постига (СНИМКИ)


Ева Лонгория - със супер тяло на 46, ето как го постига (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ева Лонгория може да е вече на 46 години, но няма как да отречем, че изглежда прекрасно. Актрисата, която има 3-годишен син от съпруга си Хосе Бастон, краси корицата на мартенския брой на сп. "Women's Health".

Във фотосесията за изданието Ева с гордост показва хубавата си фигура по бански (и не само).

В интервю за списанието тя споделя, че тренира всеки ден по 1 час и се стреми да се храни здравословно, за да се поддържа във форма. Звездата от "Отчаяни съпруги" също така е на мнение, че е изключително важно да приемаш и обичаш себе си.

"Понякога хората се страхуват да бъдат себе си, но аз съм това, което съм. Не слагам специална "маска" за социалните мрежи."

Относно тренировъчния ѝ режим: "Тренирам всеки ден не само заради физическото ми здраве, но и заради психическото ми. Упражнявам се с наистина тежки тежести. Усещам, че тялото ми най-много се променя, когато правя това - следя си пулса и мога да видя какво точно се случва".

Лонгория също така обяснява защо е запалена по скачането на батут.

"Кара ме да бъда тук и сега. Трябва да сте наистина фокусирани и да запомняте движенията. Постоянно се сменят страните, затова трябва да се внимава, което на мен много ми харесва."

Актрисата с мексикански произход разказва и за любовта си към кулинарията и защо често показва как готви в социалните мрежи.

"Израснала съм в ранчо, където ядяхме това, което раждаше земята ни - когато беше тиквеният сезон, консумирахме тикви в продължение на 3 месеца. Така изградих по-специално отношение към храната. За мен готвенето е като терапия, наистина ми действа успокояващо."

Лонгория споделя, че често готви с боб, който е богат източник на протеин. Обича също такоси и пържен карфиол. Понякога се изкушава с пуканки и чипс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама