Евгени Генчев с крайно изказване за "Ергенът"


Евгени Генчев с крайно изказване за "Ергенът"
Снимка: bTV

Евгени Генчев, който 3 месеца не свали усмивката си, докато беше в компанията на красавиците от "Ергенът", които го ухажваха, сега е категоричен, че коктейлите в имението на любовта никак не му липсват. Това сподели пианистът по време на разговор с последователите си в Instagram. Освен това Генчев отговори отрицателно на въпроса дали би участвал отново във формата със заявката, че все пак човек никога не трябва да казва никога.

Вижте още: Филип Аврамов: Трябва ли да ни се натрапват хора с различна сексуалност

"Имах прекрасни и уникални преживявания там, които винаги ще си спомням. Запознах се с ценни, дълбоки и разнообразни хора. Някой от тях мога да наричам сега приятели. но това приключение се изживява веднъж. Няма за какво да го рециклирам в главата си", написа още Евгени в профила си.

Пианистът, който също като възлюбената си Валерия е вегетарианец, се оказа и суеверен, защото сподели, че сутрин винаги става от дясната страна на кревата си. Освен това Генчев се събуждал рано по изгрев слънце, като сутрешната му рутина включва йога и студен душ, а едва след това закусва.

Вижте още: Наталия Кобилкина взриви мрежата, скочи на неподдържаните жени

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама