Евгени Минчев: Не слагайте силиконови джуки на този вечен български химн!


Евгени Минчев: Не слагайте силиконови джуки на този вечен български химн!
Снимка: Facebook

Евгени Минчев не остана равнодушен към случая с чалга кавъра на песента "Моя страна, моя България", която в оригнал изпълнява Емил Димитров, но в кючек превърна Кристофър Фараона. Светският PR написа гневен пост в социалните мрежи:

Вижте още: Филип Аврамов: Трябва ли да ни се натрапват хора с различна сексуалност

"Моя страна, моя България... не е за всяка уста! Не слагайте силиконови джуки на този вечен български химн! Вземам отношение спрямо казуса с чалгализираната наскоро песен на Емил Димитров – Моя страна. Познавам автора, написал съм книга и десетки статии за него. Зная какво е песента за всички нас и не се чувствам спокоен, когато някой бърка в музикалното наследство на Емил, за да го „доизвая“ по своему. Макар и близък със сина на певеца, аз винаги се обаждам за да поискам позволение, когато съм поканен да изпълня тази песен публично.", гласи част от поста на Минчев.

Лордът е категоричен, че всеки дръзнал да изпее "Моя страна, моя България" не е сред успелите, защото това не е "залък за всяка уста" ...

"Слушайте си Шошана, хубава песен, международен шлагер. Пейте си гръцко, сръбско, каквото ви приляга, начинаещи другари и другарки. Оставете Моя страна, защото ще се върна... Простете, ще повърна /от изпълнението/. Защото трябва да внимаваме с шедьоврите, да ги отглеждаме и помним, а не да им слагаме силиконови джуки или татуировки по тях. Прощавай, Емиле, те не знаят какво правят.", написа още светският PR.

Вижте още: Наталия Кобилкина взриви мрежата, скочи на неподдържаните жени

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама