Евгени от "Ергенът" става актьор, говори и за бащинство


Евгени от "Ергенът" става актьор, говори и за бащинство
Снимка: Фотограф: Елена Ненкова

Животът на Евгени Генчев, който бе ухажван в продължение на 3 месеца от сексапилните дами в риалитито "Ергенът", но той избра от всички тях най-опърничавата, приличаше на индийски сериал. Оказва се, че къдрокосият пианист е успял да плени с визията си не само участничките във формата на любовта, но и индийското кино, защото Генчев започва снимки по нов филм през пролетта.

Вижте още: След скандала: Тото се завърна в социалните мрежи (СНИМКИ) 

"Отдавна ми е мерак да си карам мотора, но така се случи, че ми дойде роля с важна сцена с мотор. И ще мога да си покарам. Снимките ще бъдат в Лондон и Индия и спокойно мога да кажа, че влизам в Боливуд", каза Евгени в предаването "Преди обед", където е седмичен коментатор.

Пианистът открехна вратата и към личния си живот.

Ходих до Плевен, до приюта също ходих, изненадвах Валерия дори, помагах й, храних кучета. Тя също идва до Пловдив. С малки стъпки се сближаваме все повече“, разказа Евгени. Относно едно бъдещо бащинство той коментира с усмивка: „Малко ми е притеснено, че в семейството на Валерия има близнаци. Няма да е лошо да се появят две деца, но ми е непознато. Това е грижа и отговорност“, каза още Генчев.

Вижте още: Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за бившия си, който наръга 3-ма с нож

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама