След скандала: Тото се завърна в социалните мрежи (СНИМКИ)


След скандала: Тото се завърна в социалните мрежи (СНИМКИ)
Снимка: Кристин Йотова/ Инстаграм

Рапърът Тото, който претърпя истинско поражение, докато беше на върха на славата си, се завърна в социалните мрежи, но през профила на съпругата си. 

Вижте още: Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за бившия си, който наръга 3-ма с нож

Жена му Кристин пусна умилителни снимки, на които Тото и синът му са в морето и изпълнителят го учи да се гмурка. Според част от последователите на двойката това е опит на съпругата му да реабилитира Тото отново в социалните мрежи, откъдето беше голяма част от дохода на младото семейство.

"Това се оказа също толкова вълнуващо, както прохождането", написа Кристин под кадрите, като обаче е забранила опцията на последователите си да коментират снимките очевидно, за да избегне хейта към съпруга ѝ.

Кристин бе една от най-яростните защитнички на Тото, след като се надигна огромна негативна вълна срещу него заради подкаста му с Тити Папазов, в който рапърът се залива от смях на историята как баскетболният треньор е обръснал бивше свое гадже. След като Тото сам премахна всички епизоди на подкаста си от YouTube, a голям рекламодател го премахна от лицата си, Кристин сравни всички, които в момента "съсипват живота и кариерата му", като не "по-малки изроди от този, който наряза момичето (Дебора б.р.)"

Вижте още: На 94 години почина милиардерът Мохамед Ал-Файед

Все още не е ясно дали Тото ще се опита да възобнови подкаста си и ще продължи ли с музикалната си кариера, но по всичко личи, че жена му е взела нещата в свои ръце и започва работа. Кристин става учителка по танци и пусна програма на курсовете ѝ на стори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама