Хейдън Пенетиър се забърка в масов бой (ВИДЕО)


Хейдън Пенетиър се забърка в масов бой (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Хейдън Пенетиър и нейният приятел са участвали в масово сбиване в Лос Анджелис, съобщи TMZ. Грозната случка се е разиграла миналата седмица пред хотел Sunset Marquis, където те са пийвали.

Появи се и видео, което показва какво се е случило с 32-годишната актриса, която има дъщеря от боксьора Владимир Кличко, и сегашния ѝ партньор Брайън Хикерсън (с бялата тениска).

Очевидец каза пред TMZ, че конфликтът започнал в бара, а след като брокерът оплюл един от участващите в спора, мениджърът на заведението изхвърлил всички.

В клипа се вижда как Пенетиър се опитва да разтърве Хикерсън, който е на пробация до 2025, след като беше обвинен, че е упражнявал домашно насилие върху нея. Актрисата му прости и се събра с него, макар че роднините ѝ са против тяхната токсична връзка, тъй като се притесняват, че той ще продължи да я тормози психически и физически.

Хейдън и Брайън започнаха да се срещат през 2018, малко след раздялата на актрисата с Владимир Кличко, с когото бяха заедно 9 години. Двамата имат дъщеричка - Кая Евдокия, която от години живее с баща си. Заради активното участие на боксьора в съпротивата на Украйна срещу Русия, сегашното местоположение на момиченцето се пази в тайна. Преди време русото миньонче изрази своята подкрепа за родината на бившия ѝ партньор и сподели, че дъщеря им в момента е на сигурно място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама