Холивудските звезди, които изобщо не живеят в Америка


Холивудските звезди, които изобщо не живеят в Америка
Снимка: Getty Images

Големите звезди редовно трябва да се справят с натиска на пресата, учейки се да живеят без лично пространство. За да могат да водят що-годе нормален начин на живот, някои знаменитости се отдалечават от Холивуд и дори от пределите на САЩ. Ето къде живеят към днешна дата някои звезди.

Мадона, Португалия

Кралицата на поп музиката никога не е живяла в Лос Анджелис, въпреки че често посещава червените килими в Холивуд. В началото на кариерата си тя живее в Ню Йорк, а когато се омъжва, се мести в Лондон. През 2017 Мадона се мести в Лисабон, за да подкрепи сина си и футболната му кариера. Там тя живее в имение от осемнадесети век с 4 спални, 7 бани и къща за гости.

ЗВЕЗДИ, ЗАГЪРБИЛИ КАРИЕРАТА, ЗА ДА БЪДАТ МАЙКИ НА ПЪЛЕН РАБОТЕН ДЕН

Линдзи Лоън, ОАЕ

Според звездата от Mean Girls, твърде голямото внимание от пресата ѝ се отразява пагубно, затова тя е решила да направи големи промени още преди 7 години. Преместването ѝ в Дубай я е заредило с нова енергия и я е накарало да се фокусира върху работата и собствените си идеи.

Никол Кидман, Австралия

Никол Кидман избра чистия въздух и спокойствието вместо холивудския блясък. През 2008 тя купува ферма в Австралия, където живее със семейството си. Имението разполага с овощна градина, ферма за алпака и огромна библиотека.

Джордж Клуни, Италия

От 2002 година насам актьорът живее в луксозна италианска вила. Има 25 стаи, тенис корт и дори открито кино. Клуни казва, че преместването в Италия напълно е променило живота му, давайки му душевен мир.

Джулия Робъртс, Австралия

През 2021 холивудската звезда се премести в Австралия, за да участва във филма „Билет за рая“, в който си партнира с Джордж Клуни. Актьорите се преместиха в Сидни заедно със семействата си за няколко месеца, но Джулия Робъртс реши да остане и да си купи собствен имот.

Тина Търнър, Швейцария

Тина Търнър живее в Швейцария от 1995 година. Тя обясни решението си да се премести от САЩ с факта, че европейската публика наистина я направи щастлива и много успешна. Освен това Ервин Бах, настоящият ѝ съпруг, живее в Швейцария по това време.

Шакира, Испания

След като се омъжи за футболиста от Барселона, Жерар Пике, Шакира се премести в Испания, където в момента живее и отглежда двамата си сина.

Памела Андерсън, Канада

Памела Андерсън се завърна в Канада, където е родена и израснала. Тя наследи къща от баба си там. Актрисата обича да споделя подробности за ремонта, градинарството и други дейности по къщата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама