Звезди, загърбили кариерата, за да бъдат майки на пълен работен ден


Звезди, загърбили кариерата, за да бъдат майки на пълен работен ден
Снимка: Getty Images/Guliver

Много актьори и светски личности са готови да се откажат от семейното щастие и брака заради популярността и успеха. Въпреки това, има много известни жени, които са направили именно обратното - пожертвали са успешната си кариера, за да посветят живота си на децата. Ето кои.

15 ЗВЕЗДИ, КОИТО СЕ ПОКАЗАХА БЕЗ ГРИМ (СНИМКИ)

1. Ума Търман

Една от любимите роли на звездата от „Kill Bill”, Ума Търман, е да бъде майка на 3 деца. В едно от интервютата си преди да роди третото дете, актрисата признава, че се бори с чувство на вина, когато има работа и не може д е у дома. Сега тя взима малки роли във филми и телевизионни предавания, като посвещава по-голямата част от времето на децата си.

2. Джесика Бийл

Джесика Бийл беше една от най-търсените актриси в Холивуд, докато не срещна сегашния си съпруг Джъстин Тимбърлейк. Двойката отглежда двама сина, като най-малкият е роден миналата година. Бийл смята, че майчинството „е невероятно трудна, дори най-трудната работа в света, но е и невероятно преживяване“.

3. Джесика Симпсън

Джесика Симпсън беше музикална сензация през 90-те и 00-те, докато не реши да се откаже от музикалната си кариера. Сега тя е майка на 3 деца на пълен работен ден и успешна бизнесдама с империя за търговия на дребно. Майчинството също я вдъхновява да пусне колекция дрехи за бременни жени.

4. Никол Ричи

Никол Ричи е американска телевизионна звезда, която стана популярна с участието си в риалити шоуто „The Simple Life” през 2003-2007 г. След като се омъжи, тя стана щастлива майка на 2 деца. През 2010 година пусна собствена модна линия.

5. Хилари Дъф

Хилари Дъф е американска актриса и певица, която някога беше тийн идол. След като роди първото си дете, тя реши да постави телевизионната си кариера на пауза. Въпреки че все още участва в някои ситкоми, Дъф посвещава по-голямата част от времето на своите 3 деца, като самата тя отбеляза: „Винаги съм знаела, че майчинството ще бъде моят приоритет номер едно в живота.”

6. Кристина Агилера

Кристина Агилера беше истинска звезда през 90-те и получаваше престижни музикални награди. Но певицата се гордее не с уникалния си глас, а с раждането на любимия си син Макс. Когато Агилера стана майка, тя се отдръпна от светлината на прожекторите. Сега се радва на 2 деца и все още не се е върнала в шоубизнеса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама