Хю Джакман изненада феновете, ето какво направи на Нова година (ВИДЕО)


Хю Джакман изненада феновете, ето какво направи на Нова година (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Хю Джакман определено може да се похвали с най-нестандартния начин на поздравяване! Докато предупреждаваше феновете си да бъдат подготвени за "каквото и да се случи" през 2024, Хю Джакман засне видеоклип, на който се вижда как е съблечен по бански точно преди да влезе в морето за първо "ледено" плуване през новата година.

55-годишният актьор от "Върколакът", който наскоро обяви раздялата със съпругата си, публикува в своя Instagram серия от самостоятелни снимки и послания по случай Коледа.

Вижте още: Енджи Касабие проплака: Въвлякоха ме в измамна схема (СНИМКА)

Последният му пост го показва само по черни гащета и обувки, докато стои на брулен от вятъра плаж и казва на феновете си: "Честита Нова година на всички!".

"Пожелавам на всички вас пълна с благословия 2024 г., независимо какво може да дойде - включително ледена вода".

След това той обърна гръб на камерата и се гмурна в студеното море.

Един от най-забавните му коледни постове беше този, в който призна, че охраната му е казала, че се е приближил прекалено близо до коледната елха в нюйоркския център "Рокфелер".

Той отиде да види огромното дърво сутринта на 25 декември и разказа на феновете си в публикация в Instagram заедно с поредица от снимки от посещението му на забележителността: "Горещо препоръчвам да станете много рано сутринта на Коледа и да се разходите, за да видите коледната елха на Рокфелер център. Толкова е красива и изобщо не е претъпкана. Имах неприятности, защото излязох извън бариерата, но охранителят беше мил и ме пусна само с предупреждение".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама