И ФБР оправда Пит по обвиненията в насилие срещу сина му


И ФБР оправда Пит по обвиненията в насилие срещу сина му
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит, който се развежда с Анджелина Джоли, бе оправдан по обвиненията, че се е държал жестоко към едно от децата си по време на полет, съобщи ФБР във вторник.

Обвиненията бяха свързани с инцидент с 15-годишния син на двойката Мадокс. Простъпката на Пит станала през септември по време на полет между Франция и Лос Анджелис. Антуражът на Джоли твърдеше, че актьорът е ударил тийнейджъра.

"В отговор на обвиненията (за действия) по време на полет (...) на Брад Пит и децата му, Федералното бюро за разследване (ФБР) извърши преглед на обстоятелствата (на инцидента) и няма да продължи разследването", съобщи ФБР в изявление.

Петдесет и две годишният актьор, който заедно с Анджелина бе половината от най-интригуващата двойка в Холивуд "няма да бъде обект на никакви обвинения по този въпрос”, уточни ФБР. Това е втора победа за Пит, който вече бе оправдан от службите за закрила на детето.

Джоли, която е на 41, подаде молба за развод през септември, позовавайки се на непреодолими различия. Тя иска пълно попечителство над шестте им деца, докато Пит иска то да е съвместно.

Според извънсъдебно споразумение, постигнато с посредничеството на социалните служби, актрисата засега има пълно попечителство над децата. Три от тях, сред които и Мадокс, са осиновени. Всички те живеят в момента в под наем в къща в Лос Анджелис.

Брад Пит има право на посещения под контрола на психотерапевт.

Звездната двойка - наречена "Бранджелина" – сключи брак във Франция през август преди две години. Двамата живееха заедно от 2004 г. насам. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама