Избираме най-желаните ергени в България


Избираме най-желаните ергени в България

Традиционно в разгара на лятото отново стартира класацията "Ерген на годината". За 4-ти пореден път ще бъдат избрани най-желаните мъже в България. Родните лайфстайл журналисти ще гласуват за тях, които са разпределени в четири основни категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Тази година над 80 са актуалните български ергени, които ще се състезават в престижната надпревара.

Информация и снимки на всички номинирани вече са публикувани на официалната страница на класацията: ergennagodinata.bg. Всеки, който посети сайта, може да избере своя личен фаворит в "Ерген на годината" 2016.

За пореден път медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. В края на август ще станат ясни призьорите, които ще бъдат обявени на светско парти. 

В престижния списък попадат нови перспективни ергени. Поп звездата Павел Николов (дуета Павел и Венци), младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов (сериала "Ние, нашите и вашите), футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Пламен Мирянов са част от изгряващите звезди в "Ерген на годината" 2016. Първородният внук на Симеон Сакскобурготски и негов наследник, Борис, след като попадна в светлините на прожекторите, веднага предизвика вниманието на женската аудитория в България.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама