Жената, заради която Брат Пит се разплака (ВИДЕО)


Жената, заради която Брат Пит се разплака (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит може да е вече на 56 години, но си остава един от най-сексапилните мъже. Повечето хора обаче не подозират, че актьорът има и много добро сърце. Той показа сантименталната си страна в новото предаване "Celebrity IOU". Пит направи нещо изключително мило за една от най-важните жени в живота си, като помогна да преобразят дома ѝ.

Актьорът, който от години е запален по архитектурата, участва в тв шоуто, в което звезди изненадват свои близки с ремонт на къщите им.

А коя всъщност е жената, която е толкова специална за холивудската звезда? Нейното име Джийн Блек и е била гримьор в повечето филми на Брад Пит. От 30 години двамата са много близки, както каза той: "Дори нямам думи, с които да опиша колко важна част от живота ми е. Като брат и сестра сме. Обичам я с цялото си сърце".

Задачата на Брад била с помощта на екипа на предаването да превърнат гаража ѝ в къща за гости, която Джийн да може да използва и като гримьорна. Мечта, която тя имала от 10 години, но все не успявала да реализира. На финала, когато видял какво са постигнали, актьорът не успял да сдържи чувствата си и се просълзил.

"Аз съм този, който ще плаче по телевизията. Не мога да осъзная все още какво би значило това за нея и всички хора, на които помага, и колко много означава тя за мен. Това е просто страхотно."

Актьорът бил изключително благодарен на всички, които му помогнали да сбъдне мечтата на приятелката си. Джийн, разбираемо, била не само изненадана, но и признателна на Брад и екипа. "Знам колко е щедър, но никога не съм си представяла, че може да направи подобно нещо. Толкова съм трогната и не мога да опиша колко съм ви благодарна."

Трябва да радваме тези, които са винаги до нас и познават истинската ни същност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама