Жизел Бюндхен отнесе подигравки заради реклама на Louis Vuitton (ВИДЕО)


Жизел Бюндхен отнесе подигравки заради реклама на Louis Vuitton (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Наскоро бе пусната нова рекламна кампания на Louis Vuitton с участието на Жизел Бюндхен. Рекламните клипове с участието на известния модел предизвикаха разгорещена дискусия в Интернет: много интернет потребители ги намериха за "странни" и "нелогични".

В един от клиповете Жизел пристига с кола в курортен хотел и веднага отива на плажа с куфара си, като по някаква причина не го оставя на рецепцията. Тя се разхожда из територията на хотела боса, но на плажа сваля панталоните си и остава по банския костюм на Louis Vuitton, който изглежда е носила през цялото време.

4 летни рокли, които всички французойки вече носят

"Това е багаж, което означава, че идва от летището. С бански костюм. Момичета, удобно ли е да летите в бански костюм? И ако ѝ се наложи да отиде до тоалетната, трябва ли да се съблече напълно?/ Защо куфарът ѝ е в колата, а не в багажника? Изглежда нехигиенично.../ Защо слага куфара на пясъка и сяда върху него, това е неудобно и после колелата вечно ще скърцат. Изобщо, wtf?" - задава въпрос телеграмният канал към богатото плажуващо момиче.

"Всичко е страхотно в рекламата на LV с Жизел - с изключение на сюжета. Защо тя търкаля куфар до морето? Абонатите гадаят: не се е настанила в хотела? Не ѝ е позволено да оставя багаж във фоайето?", коментира журналистката Надежда Стрелец.

"Всичко това ми се стори странно и на мен. Искам да кажа, че е абсурдно и не прилича много на луксозен начин на живот. А и за тази реклама са похарчени много пари. Някой я е измислил, някой я е одобрил, някой я е заснел", пишат в телеграфния канал Osd.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама