4 летни рокли, които всички французойки вече носят


4 летни рокли, които всички французойки вече носят
Снимка: iStock

Напълно естествено е с настъпването на дългоочакваните топли месеци умовете и гардеробите ни да „превключат“ към роклите. Въпреки че те са целогодишна основна част на мнозина, няма нищо по-приятно от това да се вмъкнете в любимата си рокля, без да имате нужда от чорапогащник или пуловер, метнат отгоре.

4 цвята, които ще са хит през лято 2023

А винаги, когато искаме да се поглезим с нещо ново или имаме нужда от свежа доза модно вдъхновение, по навик се обръщаме към французойките и това съвсем не е случайно. Ние сме запалени фенки на френската естетика! А ето и кои са роклите, които френските дами вече носят усилено.

Мини с дълъг ръкав

Въпреки че не вярваме в остарялото правило, че трябва да показвате само една гола част от тялото, има нещо много шик и много загадъчно в мини роклите с дълги ръкави.

Гингам каре

От всички клишета във френския стил, това, което французойките всъщност носят, е гингам. И шансовете, че го носят под формата на на рокля, са наистина високи!

Обикновени slip-on

Когато французойките се обличат, те често избират модели, подвластни на теорията „по-малкото е повече“. И плъзгащата се сатенена или копринена рокля определено попада в тази категория.

Детайли на гърба

Както вече установихме, французойките усъвършенстват специалните детайли, а какво по-красиво от рокля с красив акцент на гърба?

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама