4 цвята, които ще са хит през лято 2023


4 цвята, които ще са хит през лято 2023
Снимка: Getty Images

Лятото е чудесен, жизнен сезон, но има няколко нюанса, които скоро ще виждате навсякъде, където погледнете. Търсенето на тези 5 нюанса непрекъснато нарастват по популярност в глобалните платформи за пазаруване, а бързо превъртане на TikTok и Instagram разкрива, че много инфлуенсъри вече ги включват в летните си гардероби. Ето най-добрите летни цветови тенденции, които да следите.

4 смели тенденции за пролет 2023, които заслужават внимание

1. Bottega зелено

Прогнозирахме Bottega Green, специфичен нюанс на Kelly green, популяризиран за първи път през 2021 от Bottega Veneta, като цветова тенденция още през януари и досега нашата прогноза се оказа точна! Този жив нюанс продължава да се появява в социалните мрежи и в списъците с най-продавани продукти. И макар да твърдим, че оттенъкът е универсално ласкателен за всички тонове на кожата, той доста привлича вниманието. Така че, ако предпочитате да добавите само акцент, предлагаме да го съчетаете с топли неутрални нюанси, като карамел, бежово или златно, за красив баланс.

2. Люляк

Veri Peri, бледо лилав оттенък, беше цвят на годината на Pantone за 2022, но все още е силен, дори през 2023 г. Беше популярен избор и на подиумите за пролет/лято '23 и се появи многократно в колекциите на Виктория Бекъм, Брандън Максуел, Джил Сандър и други. Разбира се, музикалният видеоклип на Тейлър Суифт „Lavender Haze“ също даде голям тласък на цвета.

3.Океанско синьо

Има набор от популярни сини нюанси, които в момента циркулират в Instagram - от небесно синьо до кобалт, но всички имат едно общо нещо - имитират образи на морето. Това отчасти се дължи на факта, че тези цветове се носят най-често в драпирани, плавни силуети или леко блестящи материи, като коприна или ламе. Ето защо ви препоръчваме да инвестирате в нещо, което поне загатва за текущата тенденция Mermaidcore за максимален ефект.

4. Сребро

Дневното облекло с метален цвят преживя момент още на Седмицата на модата в Ню Йорк, но среброто изглежда изпреварва златото като най-добрия избор за лятото. Независимо дали избирате леко ламе, класически пайети, или друга крещяща метална украса, не забравяйте да компенсирате настроението на среброто, като го съчетаете със супер небрежни елементи от гардероба - бели ризи с копчета, поли тип молив, изрязани бели тениски, дънкова рокля и т.н.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама