Тенденциите на 2022: Рокли с ластик


Тенденциите на 2022: Рокли с ластик
Снимка: iStock

Не знаем за вас, но комфортът е на първо място в нашия списък, когато става въпрос за намиране на най-добрата лятна рокля. Разбира се, можем да заложим на ципове, връзки и копчета, но защо да го правим, когато температурата е направо изгаряща и почти винаги бързаме за някъде? Ето защо днес ще ви представим така актуалните рокли с ластик. Тенденцията превзе социалните медии за лято 2022, така че сме ви подготвили малък списък с най-добрите модели, които да носите до края на сезона.

Тенденцията съществува от доста време, подтикната от популярността на марки, произвеждащи“nap dresses”(бел.ред. рокли за дрямка), повечето от които имат еластични детайли по корсажа. Оттогава моделът се разшири до мини версии, буфан ръкави, макси дължини и невероятни принтове.

Роклята с ластик е популярна, защото е адски гъвкава, ласкателна и удобна за носене. Това са всички основни компоненти, които жените търсят в една рокля. Можете да я обличате отгоре или отдолу, чувства се женствена и стилна, а пък и е идеална за летните горещини.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама