4 деним тенденции, които трябва да имате през 2022


4 деним тенденции, които трябва да имате през 2022
Снимка: iStock

През 1873 година Levi's 501, първата компания за деним, започва своя бизнес със скромни панталони за работно облекло. Почти 150 години по-късно денимът е разширил обхвата си многократно – от необработени и раздърпани подгъви до вдъхновени от 70-те години модели с висока талия.

Денимът, някога скромна работническа униформа, днес е всичко друго, но не и обикновен. Културен символ, носен в Дивия запад, и любима основна част от гардероба, носена по целия останал свят, дънковият плат може да бъде модерен, емоционален и доста личен, що се отнася до изявления. Инвестирането в правилния чифт дънки може да накара една жена да изглежда и да се чувства невероятно. Ето кои са тенденциите, които просто трябва да притежавате тази година.

Дънки с висока талия и широки крачоли

Стиловете с висока талия и широки крачоли обединяват най-доброто от комфорта и изтънчеността. Този широк силует на крака осигурява покритие за по-студените месеци, но предлага и достатъчно въздух за по-топлото време.

Макси поли

Макси полите от деним имат винтидж чара на 90-те години – с нежен сатенен топ или класическа бяла тениска. Играта с различни силуети, апликации и бродерии, предлага нов поглед към основните дънкови модели.

Деним в неутрален тон

Нюанси като „естествен пясък” и „мръсно бяло” са доста популярни в момента. Изберете модели с разтегливост – никой не иска да носи тежки дънки от деним, които не дишат и ви прищипват на всички грешни места.

Овърсайз дънкови якета

Сменете ежедневните си блейзъри с леко по-голямо дънково яке. Износените цветове и винтидж кръпките също могат да добавят уникален привкус към тези спокойни дънкови кройки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама