Как Хелена Кристенсен се поддържа в топ форма на 52 (СНИМКИ)


Как Хелена Кристенсен се поддържа в топ форма на 52 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

52-годишната Хелена Кристенсен, която все още работи като модел, тренира редовно, но подчерта, че го прави, за да бъде силна и здрава, а не за да е слаба. Тя призна, че е активна, но не ограничава любимите си храни, съобщи Контактмюзик.

Моделът призна: "Тренирам, за да бъда по-силна, за да може тялото ми да бъде здраво и да мога да се движа грациозно. И за да мога да ям паста и сирене. Просто не бих могла да се откажа от тях. Храната е едно от любимите ми неща в живота."

Хелена обича да се разнообразява с различни спортове, но е особен фен на бокса.

Тя каза пред сп. Vogue: "Искам да правя нещо, което е супер интензивно и силово, така че да не се разсейвам или отегчавам. Правя много неща за поддържане на кондицията. Ходя много, спринтирам и се опитвам да практикувам йога няколко пъти седмично".

Брюнетката би искала да се занимава и с медитация, защото смята, че влияе много добре на дисциплината. Тя е открила свой собствен начин да се отпуска - във вода.

"Когато съм във вода, това е най-висшата форма на медитация, която мога да изживея със сигурност... Когато съм сред природата, просто изтичвам до реката и се хвърлям в нея. Това ме кара да се чувствам жива."

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама