Как са изглеждали звездите от „Сексът и градът“ преди


Как са изглеждали звездите от „Сексът и градът“ преди

Макар да са минали почти 20 години от излъчването на пилотния епизод на „Сексът и градът“, съдбата на четирите красавици не спира да ни вълнува. Наистина е трудно да повярваме колко различни от екранните си героини са актрисите. Ето и как са изглеждали те преди да станат известни.

Сара Джесика Паркър

Родената в Охайо Сара Джесика Паркър още от малка има влечение към киното и изкуството. На 14-годишна възраст тя вече взема главната роля в „Ани“ на Бродуей. 3 години по-късно започва с малки стъпки да върви по пътя на славата, участвайки в няколко сериала и един филм. Звездата ѝ изгрява истински през 1998 година, когато Дарън Стар я избира за ролята на Кари Брадшоу.

Синтия Никсън

Сериозната кариеристка Миранда Хобс не винаги е била толкова здраво стъпила на земята! Първата роля на Синтия Никсън е на хипи мацка в „Рибките“. След това дели времето си между сцената и екрана, като дори получава номинация за Тони за постановката „Позора“.

Кристин Дейвис

Възпитаничката на Университета Ръджърс мечтае за актьорска кариера още от 10-годишна. Чакайки своя звезден миг, Кристин Дейвис отваря студио за йога. Участва за кратко в сериала „Melrose place”, но когато разбира, че зрителите ненавиждат ролята ѝ, напуска продукцията. 2 години по-късно късметът ѝ се усмихва с ролята на Шарлот.

Ким Катрал

Ким Катрал напуска родната Великобритания малко след като завършва средното си образование. Дипломира се в Американската академия за драматични изкуства и подписва 5-годишен договор с режисьора Ото Премингер. Знаменитата ѝ роля на Саманта Джоунс идва, когато Ким е вече на 41 години и има зад гърба си доста филми.

Крис Нот

По-известен като Тузаря, Крис Нот завършва актьорско майсторство в Йейл. След като получава малки и незначителни роли в продължение на години, на 34-годишна възраст печели така бленуваното признание за участието си в сериала „Закон и ред“. По-късно славата му се затвърждава благодарение на сериала „Сексът и градът“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама