Как се държат жените от различните зодии след брака


Как се държат жените от различните зодии след брака
Снимка: iStock/Guliver

Често чуваме в разговори с омъжени приятели: "Преди сватбата тя не беше такава...". Възможно ли е поне приблизително да се предскаже каква ще стане съпругата ви след брака, знаейки каква зодия е?

ОВЕН

Жените от този знак се отдават изцяло на брака. Ако дори до този момент тя ви се е струвала бунтарка и независима, тогава ще видите, че след като е станала съпруга, някога гордата ви булка ще се превърне в невероятна домакиня.

ТЕЛЕЦ

Жената Телец може да ви се стори не най-добрата домакиня, когато се срещнете, не най-нежната и привързана, но ако я обичате и й се доверите, ще видите съвсем различен човек. Като съпруга ще се опита да бъде перфектна във всичко.

БЛИЗНАЦИ

Тя е спретната, внимателна и освен това е добра домакиня. След сватбата не променя навиците си, с изключение на едно нещо: ако преди брака много въпроси могат да бъдат разрешени чрез повърхностни дискусии, то след това всички разговори ще станат по-конструктивни.

РАК

Раците са много чувствителни към всичко, което ги заобикаля, специално място заема концепцията за семейството. Пригответе се за факта, че няма да можете да се отпуснете. Ако не обичате да взимате съвместни решения, обсъдете го преди сватбата.

КОИ ЗОДИИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ СЪПРУГИ

ЛЪВ

Тя е много активна. Темпераментът е предимството на жените Лъв, така че си струва ясно да разберете преди сватбата дали този тип темперамент ви подхожда. В случай на несъответствие може да има чести разногласия и кавги.

ДЕВА

Когато се жениш за жена Дева, трябва да очакваш промени в нейното поведение. По някаква причина губи интерес към вас, особено уважение. Бъдете много внимателни с любимата си и не спирайте да ѝ обръщате максимално внимание.

ВЕЗНИ

След като каза "да", една жена Везни не просто се жени, тя приема партньора напълно. Тя е в състояние да положи целия си живот в краката на любимия си.

СКОРПИОН

Тя е нахакана, независима е, "бодлива", "жилава". Но след сватбата  тя се превръща в най-лоялното и нежно същество. Тя искрено се опитва да направи всичко и дори повече за семейството. Но тя не трябва да бъде наранена и предадена, защото няма да има милост.

КАК СЕ ПРОМЕНЯТ МЪЖЕТЕ СЛЕД БРАКА СПОРЕД ЗОДИЯТА

СТРЕЛЕЦ

Отлична майка и спътник в живота. Няма да те подведе. Жената Стрелец е отличителна и напориста. Единственото нещо, което може да се промени след сватбата, е твърдостта.

КОЗИРОГ

След сватбата са възможни силни промени във вкусовете. Например пристрастяването, стилът и някои поведения могат да се променят, защото тя се отваря като цветна пъпка, постепенно. Любовта вдъхновява, освобождава, вдъхновява.

ВОДОЛЕЙ

Ставайки неин съпруг, можете да получите най-добрия и най-надежден приятел, или може да се окажете в трудна ситуация поради факта, че ще почувствате натиск.

РИБИ

Рибите имат сериозно отношение към "домакинството". Сърдечен разговор на тема "къде и как да инвестираме" трябва да се проведе своевременно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама