Камелия призна как поддържа форма на 53 години (СНИМКА)


Камелия призна как поддържа форма на 53 години (СНИМКА)
Снимка: Facebook Камелия

Откакто стана майка за първи път, Камелия ревностно пази личния си живот. "Огън момичето" на българския поп-фолк гушна рожбата си на 53 години, а сега, година по-късно, проговори и как поддържа невероятната си форма.

Вижте още: Луна с напълно нова визия, отряза си косата (СНИМКА)

"Няма как да не споделя, че минахме през веганство и вегетарианство, а 21 дни бяхме и суровояди. И двамата с Цвети сме отворени хора и сме искали да опитваме нови неща. Генерално стигнахме до извода, че трябва да живеем живота си без ограничения, но два пъти годишно гладуваме и прочистваме телата си.

7 дни правим подготовка за прочистването по една програма, през втората седмица 4 дни не се яде нищо, а след това има 3 дни захранване. През останалото време от годината изобщо не се лишаваме. И разбира се, трябва да се спортува при всяка възможност, да се ходи много. Както и пълноценен сън” – обяснява певицата пред “Уикенд”.

Оказва се, че Камелия е достигнала своя максимум откъм естетически корекции, не планира нови и се чувства добре.

"Пипнах се достатъчно – преди 3 години си оправих носа. В последните години преди операцията той доста се беше видоизменил. Когато човек загуби някой и друг килограм, това се отразява на лицето – мазнините изчезват и хрущялът на носа, който не беше и много равен при мен, си променя формата. Увисна ми, стана и малко като гърбав. В един момент не харесвах самата му форма. Оперирах се в Турция и всичко беше наред. Мина бързо и безболезнено, не съм имала никакви проблеми. Чувствам се добре. Според някои хора сега съм по-различна, но в крайна сметка това съм си аз”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама