Камелия шокира с това признание за себе си (ВИДЕО)


Камелия шокира с това признание за себе си (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Камелия

Наскоро Камелия изнесе концерт в Годеч, като по време на него направи изненадващо разкритие от миналото си. Преди много години поп-фолк певицата била на военно обучение в града, стреляла с автомат и дори била отличена с награда. Тя разказа пред многобройната публика и за събитие, в което оцеляла по чудо, пише "Блитц".

"Учиха ни да стреляме с автомат и за добър стрелец ми подариха албум. Спомените са ми много ценни, защото наистина тук имам готини преживявания. Бяхме облечени във военни облекла. Една сутрин ни събудиха в 5 часа сутринта и трябваше с пълно бойно сражение, едвам дишах с този противогаз и едва оцелях. Всичко това се случи тук в Годеч", обясни 52-годишната изпълнителка.

Вижте още: Ивана разкри как е отслабнала с 20 килограма (ВИДЕО)

Припомняме, че Камелия стреля с автомат във видеото към песента си "Минута живот" от 2016.

Певицата отдавна е забравила за военното си обучение и в момента се радва на първородното си дете, за което се разбра този април. Все още не е ясно как то се е появило на бял свят, нито пола и името му.

Вижте още: Мария се ядоса: Насилието над Дебора няма нищо общо със случилото се на мен (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама