Камерън Диас е станала майка за втори път (СНИМКА)


Камерън Диас е станала майка за втори път (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Поздравления се сипят на килограм за Камерън Диас и Бенджи Мадън! Двамата изненадаха феновете в петък вечер, като обявиха, че наскоро са посрещнали на бял свят второто си дете - момче на име Кардинал.

Какво каза звездната двойка

„Благословени сме и сме развълнувани да обявим раждането на нашия син, Кардинал Мадън❤️🙏Той е страхотен и всички сме толкова щастливи, че е тук! За безопасността и поверителността на децата няма да публикуваме никакви снимки, но той е наистина сладък. Чувстваме се толкова благословени и благодарни. Изпращаме много любов от нашето семейство на вашето. Най-добри пожелания и хубав следобед!!”

Вижте още: Край на слуховете: Кейт Мидълтън е болна от рак (ВИДЕО)

51-годишната Диас и 45-годишният рокер от „Good Charlotte“ не са разкривали досега, че очакват дете. За последен път бяха видени заедно през януари, докато се наслаждаваха на ски в Аспен, Колорадо.

Повече за семейството

Двойката, която се ожени през 2015, изненада феновете през януари 2020, когато обяви, че са станали родители на момиченце на име Радикс чрез сурогатна майка. Има предположения, че и второто им дете е родено по този начин, тъй като актрисата вече е на 51 години.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама