Край на слуховете: Кейт Мидълтън е болна от рак (ВИДЕО)


Край на слуховете: Кейт Мидълтън е болна от рак (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Любимата принцеса не само във Великобритания, а и в цял свят, Кейт Мидълтън, сложи край на слуховете по свой адрес - диагностицирана е с рак. Тя вече е започнала химиотерапия. Това каза самата Кейт във видео, публикувано в социалните мрежи. 

Какво каза принцесата на Уелс

"През януари преминах през коремна операция и към онзи момент казаха, че всичко е наред и няма онкологичен проблем. Въпреки това изследванията след операцията установиха наличие на рак. Поради това моят медицински екип ме посъветва да се подложа на курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение. Добре съм... ставам по-силна.

Вижте още: Трима медици са разследвани за достъп до досието на Кейт Мидълтън

 За всички, изправени пред това заболяване, независимо под каква форма, моля, не губете вяра или надежда. Не сте сами.

Уилям и аз правим всичко възможно, за да се преборим с това в името на нашето младо семейство. Отне ни време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по начин, който е подходящ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя. Сега семейството се нуждае от "малко време, пространство и уединение", добави Кейт Мидълтън.

Какво следва за монархията

След като Крал Чарлз III също бе диагностициран с рак, а сега и Кейт Мидълтън, много англичани са притеснени за бъдещето на монархията. Според близки на кралското семейство Катрин и Уилям няма да бъдат на Великден и няма да има ранно връщане към официалните задължения за принцесата, както бе съобщено по-рано.

Дворецът също така каза, че внезапното отсъствие на принц Уилям от панихида в края на февруари се дължи на откриването на диагнозата на Катрин.

Дворецът Кенсингтън каза, че видеото на принцесата е заснето в сряда от BBC Studios, продуцентското звено на BBC. В изявление BBC News каза: „Заедно с други медии, BBC News беше информиран от двореца Кенсингтън за съобщението този следобед.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама