Кейли Куоко: Йогата ми помогна да вляза във форма


Кейли Куоко: Йогата ми помогна да вляза във форма

Кейли Куоко-Суийтинг често е забелязвана да излиза от йога студиа в Калифорния. Сега 29-годишната актриса разкри в октомврийския брой на сп. Shape, че дълго време й е отнело да разбере какво се отразява най-добре на тялото й.

"Осъзнах, че това, което има добър ефект върху приятелите ми, не е задължително да работи и при мен. Никога не съм тренирала толкова здраво, за да изглеждам добре", каза звездата от "Теория за Големия взрив".

Макар че й е отнело известно време, в момента тя е напълно отдадена на йогата, която практикува 5 пъти седмично, тъй като "трансформира тялото ми".

"Обичам да съм тонизирана и да имам добре оформени мускули, толкова е секси и красиво. И дължа това 100% на йогата", разкри Кейли в интервю за изданието.

Актрисата често посещава CorePower Yoga, Hot Power Fusion и Yoga Sculpt. При последната тя изпълнява упражненията с 1,5 кг тежести, а между позициите прави по 20 секунди планински катерач или джъмпинг джакс, така че има и кардио ефект.

Кейли, която ще навърши 30 години през ноември, призна, че когато се е омъжила за Райън Суийтинг, професионален тенисист, преди сън си е хапвала сладки. Но след като е разбрала, че това е "напълно безсмислено хранене", се е отказала от тях, променила е целия си хранителен режим, като се е отървала също от содата, чипса и зърнените закуски.

Макар че в момента гледа се храни здравословно, Куоко си угажда от време на време - най-често с чаша алкохол и пица.

"Винаги ще бъда в лошо настроение, ако няма светлина в тунела", шегува се блондинката. 

Кейли каза, че физическата й промяна е била бавна, но удовлетворяваща, като за 3 месеца е успяла да свали 3 кг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама