Кейт Мидълтън празнува 40-годишен юбилей (СНИМКИ)


Кейт Мидълтън празнува 40-годишен юбилей (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Мидълтън днес, 9 януари, навърши 40 години. По този повод кралското семейство сподели в социалните мрежи 3 прекрасни портрета на херцогинята на Кеймбридж.

Специалната фототесия на съпругата на принц Уилям, която има три деца от него, е заснета миналата година в кралската ботаническа градина "Кю Гардънс" в Лондон. Фотограф е италианецът Паоло Роверси.

"В трите снимки можете да забележите трите аспекта на личността на Кейт. Има нейната царствена страна – както можете да видите в класическия кадър, където тя гледа в далечината.

Има по-неформален образ с червена рокля като модерна жена на 40.

И след това има близък план, който предлага по-интимна перспектива", каза източник от двореца пред "Дейли Мейл".

На първия кадър Кейт Мидълтън е облечена в приказна бяла рокля, носи годежния си пръстен, а също така перлени обици, които са принадлежали на покойната принцеса Даяна. Червената ѝ асиметрична рокля е дело на Alexander McQueen, а диамантените ѝ обици са взети назаем от частната колекция на кралица Елизабет II. На третата снимка херцогинята е облечена в бяла рокля с нежна дантела.

И трите портрета ще бъдат изложени в Национална портретна галерия, която е под патронажа на херцогинята.

Заради поредната вълна от коронавирус на Острова Кейт Мидълтън ще отпразнува рождения си ден само с най-близките си приятели и семейството си в провинциалния им дом Анмър Хол в Норфолк.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама