Край! Жизел Бюндхен и Том Брейди се разведоха


Край! Жизел Бюндхен и Том Брейди се разведоха
Снимка: Getty Images/Guliver

Жизел Бюндхен и Том Брейди вече официално не са семейство. Бразилският топмодел и звездата на американския футбол са сложили край на брака си, предаде "Асошиейтед прес".

Двамата оповестиха развода си с публикации в профилите си в Instagram. И Бюндхен, и Брейди заявиха, че "приятелски" са стигнали до това решение.

В изявлението си 45-годишният Брейди казва: "През последните дни с жена ми финализирахме развода си след 13 години брак. Стигнахме до това решение приятелски и с благодарност за времето, което прекарахме заедно. Благословени сме с красиви и прекрасни деца, които ще продължат да бъдат центърът на нашия свят във всяко отношение. Ще работим заедно като родители, за да гарантираме, че те винаги ще получават любовта и вниманието, което заслужават. Стигнахме до това решение да прекратим брака си след дълго обмисляне. Разбира се, това е болезнено и трудно, както е за много хора, които преминават през същото всеки ден по света. Желаем само най-доброто един за друг."

В завоалиран упрек към съпруга си Жизел пише: "Моят приоритет винаги е бил и ще продължи да бъдат нашите деца, които обичам с цялото си сърце."

Красавицата "желае най-доброто" за Брейди, но потвърди, че двойката се е "отдалечила".

"Чувствам се благословена за времето, което прекарахме заедно и винаги ще желая най-доброто за Том."

През септември стана ясно, че Жизел и Том са разделени, като най-вероятно връзката им се е разпаднала заради факта, че Том иска да се завърне в НФЛ, въпреки че в началото на годината реши да прекрати кариерата си. Бразилката отдавна му казвала, че трябва да прекарва повече време със семейството си. Тя се надявала, че той ще получи това, което иска, когато се оттегли от спорта, но  решил да се върне в НФЛ и за нея това било шок.

Жизел Бюндхен и Том Брейди са женени от 2009 г. Двойката има две деца - Вивиан, на 9 години, и Бенджамин, на 12 години. Брейди има и по-голям син, Джон, от връзката си с Бриджит Мойнахан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама