Кралица Елизабет отпразнува 70 години на трона


Кралица Елизабет отпразнува 70 години на трона
Снимка: Getty Images

96-годишната кралица Елизабет II успя да присъства на тържеството по случай платинения ѝ юбилей. Тя бе във видимо добро настроение, докато нацията я поздравява за 70-годишната ѝ служба. Към честването се присъединиха знаменитости, включително Том Круз, Хелън Мирън и Катрин Дженкинс, а тълпата наброяваше 5000 души.

Това е втората публична изява за три дни на Кралицата, макар до последно присъствието ѝ да не е било потвърдено. Тя бе придружена от най-малкия си син, принц Едуард, и успя да се придвижи със завиден финес, предвид влошеното ѝ здравословно състояние.

Събитието в замъка Уиндзор мина под надслов озаглавено „Галоп през историята“. Холивудският актьор Том Круз каза, че е „истинска чест и привилегия“ да бъда част от тържествата на платинения юбилей на Кралицата в Уиндзор.

„Това, което е постигнала, е историческо. Тя се е срещала с президенти, световни лидери, хора от всички сфери на живота. Светът познава достойнството, предаността и добротата ѝ - това винаги съм чувствал към нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама