Красивата сестра на Саня Борисова е променена до неузнаваемост (СНИМКИ)


Красивата сестра на Саня Борисова е променена до неузнаваемост (СНИМКИ)
Снимка: Rene Borisova/Instagram

Актрисата Саня Борисова е добре известна в България. Но не са много хората, които познават красивата ѝ сестра Ирена Борисова. Тя от доста време живее в Дубай, развивайки инфлуенсърска кариера.

Всъщност, Рене, както се подвизава в социалните мрежи, е един изключително търсен модел в арабските страни и определено има защо. С ангелските си черти, невероятно красиво тяло и наистина елегантен стил тя е истинска модна сензация.

Вижте още: Няма да познаете с кого има връзка Моника Белучи (СНИМКА)

Синеоката красавица обаче направи доста смела промяна във външния си вид наскоро. Рене отряза дългата си грива, която беше нейна запазена марка.

Оказва се, че Борисова е седнала на фризьорския стол в името на добра кауза, която е искала да подкрепи. Отговаряйки на въпросите, отправени към нея, тя сподели, че е дарила косата си на благотворителна организация за онкоболни деца. Освен това обясни, че откакто го е направила се чувства наистина щастлива, а промяната усеща като прераждане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама