Саня Борисова позира гола (СНИМКИ)


Саня Борисова позира гола  (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Саня Борисова разгорещи почитателите си, като сподели в Instagram снимки, на които позира гола във вана. Разбираемо, кадрите ѝ събраха много лайкове и положителни коментари.

Бившата съпруга на Ники Илиев явно напълно е загърбила актьорството и  се е отдала на моделство, като може да се похвали с близо 90 000 последователи в Instagram. Тя има и собствена модна линия, която често промотира в социалните мрежи.

Саня е вече на 39, но определено годините не ѝ личат. Красавицата, която участва в "Забранена любов", "Чужденецът" и "Живи легенди", впечатлява с визията си. Тя се грижи за младежкия си външен вид с иновативни козметични процедури и се стреми да е максимално активна.

"Подържането на физическо и душевно здраве е част от моето ежедневие", наскоро написа тя, споделяйки снимка от йога студио.

След раздялата с Ники Илиев тя дълго време беше необвързана, като преди време каза: "За мен беше важно да остана сама, за да разбера себе си". В момента Саня има мъж до себе си, но пази неговата самоличост в тайна. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама