Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители (СНИМКИ + ВИДЕО)


Криси Тейгън и Джон Леджънд отново станаха родители (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Криси Тейгън и Джон Леджънд увеличиха семейството си. 37-годишният модел съобщи в Instagram, че с певеца са станали родители на четвърто дете с помощта на сурогатна майка. Те са кръстили новородения си син, който се е появил на бял свят на 19 юни, Рен Александър Стивънс. Второто му име е в чест на Александра, жената, която го е износила.

В дълъг пост в Instagram Криси разкри, че Александра се е опитала да износи още един от ембрионите на двойката, но той не е оцелял.

Вижте още: Ето къде Глория отпразнува 50-тия си юбилей (СНИМКИ)

"Толкова сме щастливи да кажем на света, че той е тук, с име, свързано завинаги с теб, Рен Александър Стивънс. Нашите сърца и домът ни са официално пълни."

"Откакто се помня, винаги съм искала четири деца", започва публикацията си Криси. В поста си тя обяснява, че след като е загубила сина си Джак по средата на бременността си, не е смятала, че сама ще може да износи повече бебета, затова с Джон се обърнали към агенция за сурогатно майчинство с надеждата, че две жени ще могат по едно и също време да износят два от ембрионите им, нещо като близнаци.

Вижте още: Мадона е приета в болница

В крайна сметка тя решила още веднъж да премине през инвитро процедура, за да се опита сама да износи едно от децата и за щастие забременяла. Дъщеря им Ести Максин Стивънс се роди този януари. Криси и Джон също са родители на дъщеря Луна, 7, и син Майлс, 5.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама