Къде почиват българските звезди това лято (СНИМКИ)


Къде почиват българските звезди това лято (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Лятото е онзи прекрасен сезон, в който всички загърбваме поне за малко ежедневието си, за да си дадем така нужното време за почивка и „презареждане на батериите.” Същото важи и за родните звезди, които, подобно на всеки човек, нямат търпение да стегнат куфарите! А ето и къде са избрали да почиват родните знаменитости тази година.

Радина Кърджилова

Красивата актриса постоянно радва своите почитатели с прекрасни снимки от морския бряг. Тя се наслаждава на почивката със семейството си на плаж Корал, Лозенец.

Луиза Григорова

Макар в момента да текат снимките на новия сериал,в който участва Луиза, тя успя да си открадне няколко дни, за да се порадва на морето в Созопол.

Иво Аръков

Макар голяма част от колежките му да предпочитат Българското Черноморие, чаровният актьор се спря на Гърция и по-специално Закинтос.

Поли Генова

Подобно на много други изпълнители, Поли съчета почивката с участие в Лозенец.

Евгения Джаферович

Гримьорката прекара доста време в родината на своя съпруг, Ваня Джаферофич, докато той участва в новия сезон на Сървайвър. И макар Хърватия да се води за една от най-красивите дестинации в Европа, Жени реши да зарадва децата си и с почивка в Италия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама