Къщата на Тина Търнър ще стане музей


Къщата на Тина Търнър ще стане музей
Снимка: Getty Images

Къщата на Тина Търнър скоро може да отвори врати за феновете на певицата, която почина на 24 май тази година.

Къщата на Тина Търнър може да се превърне в музей. Според информация на Mirror съпругът на починалата на 24 май американска суперзвезда планира да използва имота, за да изложи предмети, свързани с кариерата на кралицата на рок енд рола. Къщата, придобита през 2021 г., се намира на около тридесет минути от имението, в което Тина Търнър е живяла с Ервин Бах в Кюснахт, Швейцария.

Вижте още: Ал Пачино отново ще става баща на 83 (СНИМКА)

В Браунсвил, родния град на певицата в Тенеси, кметът планира да издигне статуя в близост до гимназията "Карвър", където Тина Търнър е учила, когато е била тийнейджърка. В същия американски град вече ѝ е посветен паметник.

Предстои да се разбере кой ще наследи огромното ѝ състояние. Децата на Тина Търнър, Крейг и Рони, са починали. Най-големият (роден през 1958 г. от връзката на певицата със саксофониста Реймънд Хил) се самоубива през 2018 г., когато е на 60 години. По-малкият, роден през 1960 г. от брака ѝ с Айк Търнър и известен като бившия съпруг на Афида Търнър, е намерен мъртъв преди няколко месеца.

Ако Ервин Бах не наследи цялата сума, вероятно Айк Търнър-младши и Мишел Търнър, двете деца на първия ѝ съпруг, ще получат част от 250-те милиона евро. Афида Търнър също би могла да бъде един от наследниците.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама