Лейди Гага: Добротата създава хармония


Лейди Гага: Добротата създава хармония
Снимка: Getty Images/Guliver

Лейди Гага говори за щастието, любовта и ценностите у хората след преживените мигове на апатия към света в откровено интервю за сп. People.

Споделяйки за живота си, предшестващ най-новия ѝ албум "Chromatica", който излезе това лято, тя призна, че в него е имало моменти, когато се е борила да бъде това, което е, но и срещу "депресията и тъгата".

"Чувствах се застрашена от нещата, които кариерата ми донесе, но и от начина ми на живот. Прекарах много време в някаква летаргия, без да искам да правя нищо. И тогава, накрая, бавно започнах да творя музика и да разказвам историята си чрез песните си", сподели Гага.

По-рано певицата разкри, че желанието ѝ да изживее мечтите си я карало да се чувства "измъчена и травмирана".

"Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш достатъчно смел, за да си това, което си. Искам всеки по този път да намери радост в себе си. Това ми каза и Брадли Купър преди последната ни репетиция на "Shallow" за наградите "Оскар". Той каза: "Нека да донесем малко радост". И тази радост много ми помогна. Истината е, че винаги съм била предопределена да изживея мечтите си и въпреки това имаше толкова много пречки на пътя ми. Имаше толкова много неща, които не приемах. И те ме унищожаваха, измъчваха, травмираха", обясни певицата.

Лейди Гага добави, че славата не е нещо, което може да направи всеки щастлив.

"Парите се поставят на пиедестал, красотата се поставя на пиедестал, славата се поставя на пиедестал. Обиколих света и видях най-щастливите хора в най-бедните части на планетата. Ценностите им са непокътнати. Срещнах най-тъжните и депресирани хора в най-богатите къщи. С този албум искам да напомня на целия свят и моите фенове, че любовта и добротата са най-важни. Добротата е това, което създава хармония, а не славата и известните личности", категорична е певицата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама