Лошите момчета на Холивуд, които са адски секси


Лошите момчета на Холивуд, които са адски секси
Снимка: Getty Images/Guliver

Има няколко известни "лоши момчета", по които жените си падат и са определили за най-сексапилни. Ето кои са те:

Джони Деп

Лошият брадат пират е един от най-харесваните мъже, който е във фантазиите на всяка една жена. Американският актьор, продуцент и музикант е нарушил всички правила на Холивуд и е коронован за най-сексапилен мъж години подред.

Райън Гослинг

Със силните си филми и огромния си сексапил, кой не би искал да излезе на среща с това "лошо момче"? Въпреки че очарователната му роля в "Тетратката" създаде у нас впечатлението, че то е мило и добро момче, може да го видим и в съвсем различна светлина. В някои от филмите, в които се е снимал, той показва образа си на груб и властен мъжкар.

Колин Фарел

Колин Фарел си спечели славата на лошо момче, след като през 2006-а заведе дело срещу бившето си гадже Никол Нараин, в който я обвини, че е разпространила тяхно 14-минутно секс видео без неговото позволение..  Ирландският актьор има история на женкар, чиято страст са купоните, жените, изобщо дивия живот.

Матю Макконъхи

Определено неговото име може да се нареди гордо до останалите "лоши момчета". Матю, който не обича да носи ризи или каквото и да е връхна дреха, е бил арестуван за притежание на наркотици и нарушаване на обществения ред.  За това пък, жените не биха му отказали.

Робърт Дауни-младши

Актьорът Робърт Дауни-младши безспорно е най-известният и най-редовният клиент на рехабилитационната клиника „Бети Форд“. В продължение на години той влиза няколко пъти в лечебното заведение, за да лекува зависимостта си към дрогата и алкохола. Наскоро Робърт обяви, че вече е чист и че когато се сети за предишните си проблеми, се чуди как е оживял. "Лошо момче" е не само във филмите, но и в живота.

Марк Уолбърг

Този очарователен мъж, с мускулесто тяло, от Бостън, е прекарал времето си в затвора. Неприличното му поведение, може би е част от това, което кара толкова много жени да си мечтаят за среща с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама