Любовен хороскоп за ноември 2020


Любовен хороскоп за ноември 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Като цяло ноември месец ще бъде благоприятен за Овните, особено във финансово отношение. Паричният поток ще се промени, не са изключени напълно неочаквани източници. По отношение на Купидон, бъдете изключително внимателни и най-вече какво казвате. 

ЗОДИИТЕ С НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Телец

Разумният и последователен Телец през ноември ще бъде по-решителен и рисков в любовта от всякога. Благодарение на това, може да постигне велики дела и страхотен прогрес, но може и да е причина за раздора във връзката. От друга страна, самотният и упорит Телец ще срещне любовта на живота си.

Близнаци

Неспокойните и вечно нещо чакащи Близнаци ще търсят нови източници на емоции и адреналин. И това постоянно желание да опитат нещо ново няма да им позволи да седят неподвижно. В любовта ги очаква истински турски сериал - срещи, раздяла, интриги, сцени за ревност и неочаквано щастлив край.

Рак

Нови познанства и широки перспективи неочаквано ще избухнат в живота на Рака. Необвързаните представители на зодията смело ще чертаят планове и пътешествия за следващата година. Очаква се затишие в любовта. Семейният живот ще протича спокойно и премерено, което със сигурност впечатлява домошарят Рак.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за купони (било действителни или под завивките), просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето” и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно. Никога не ви е липсвало внимание, но сега ще разберете какво е то да е желано. Имайте доверие на човека до вас, не създавайте проблеми от разни клюки, които може би чувате по негов адрес.

Скорпион

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Месецът ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите - оставате ли заедно, или се разделяте... Не се стряскайте от това, защото знаем, че всичко се случва с причина. И ако трябва да се разделите, по-добре това да е сега.

Стрелец

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, но действията наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка. Страхът не води до нищо добро и няма връзка, която да е започнала така.

Козирог

Може би за пръв път от доста време насам сте настроени мечтателски. В главата ви ще спрат да се реят графици и работни ангажименти. Любовта е на ваша страна, ако я оставите да си "работи".

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА КОЗИРОГ

Водолей

Този месец ще се окажете доста здраво стъпили на земята в любовен план. С други думи, нищо интересно не се случва, но нека това не ви обезкуражава. Забравете за смелите планове и невъзможните мечти, просто живейте в настоящето.

Риби

Този месец ще бъде много романтичен за вас, ако успеете да се фокусирате единствено върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете, доверете се на това, което ви казва интуицията. Запитайте се дали наистина сте инвестирали достатъчно време и любов в половинката, или пък трябва да се постараете малко повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама