Луиза Григорова била сред последните 4 жени на кастинга за "Деймс Бонд"


Луиза Григорова била сред последните 4 жени на кастинга за "Деймс Бонд"
Снимка: Instagram

"Съпругата ми беше сред последните 4 жени на кастинг за "Джеймс Бонд". Това сподели мъжът на актрисата Луиза Григорова - режисьорът Мартин Макариев, в интервю за "24 часа".

Той разказа още за запознанството между него и жена му и какво го е накарало да се влюби в нея.

Вижте още: Дъщерята на Стоичков в чалга клип по сутиен

"Вярвам, че съм щастлив и това беше причината да искам да съм с нея. И бих снимал с нея до края на живота ми. Вярвам, че е един от най-талантливите актьори в Европа. Тя не иска да говори за това, но съпругата ми беше сред последните 4 жени за "Джеймс Бонд". На кастинга минаха 2000 актриси. Търсеха я и я караха със самолет къде ли не. Викаха я на срещи в Белград, Берлин, Лондон. Кастингите там бяха пиеси по 60 страници и не се шегувам. Заставаш отпред и почваш да говориш в продължение на 2 часа на английски, с руски акцент и т.н. През това време те гледат всички", сподели още режисьорът.

Мартин Макариев в момента е на фестивал в Прага, където представя филма си "В сърцето на машината". С него е част от актьорския състав на филма - Башар Рахал, Луиза Григорова, Александър Сано и половинката му Нели Атанасова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама