Мадона е обвинена в трафик и сексуална експлоатация на деца


Мадона е обвинена в трафик и сексуална експлоатация на деца
Снимка: Getty Images

Поп певицата Мадона е обвинена в трафик на хора и сексуална експлоатация на деца от благотворителна организация, известна като Етиопската световна федерация (EWF), според различни източници. По своята същност EWF е организация за граждански услуги, която прокарва политики и се застъпва за промяна на законите, които вредят на всички чернокожи хора.

Самата Мадона осинови четири деца от Малави, държава без излаз на море, разположена в Югоизточна Африка. През 2006 Мадона основава благотворителна организация, наречена „Raising Malawi“ - група с нестопанска цел, която се стреми да подкрепя сираци и уязвими деца чрез здравни и образователни програми.

EWF иска от президента на Малави Лазарус Чаквара да разследва благотворителността на Мадона и да „ограничи достъпа ѝ до Африка и до африкански деца като предпазна мярка, докато не бъде извършено задълбочено разследване на трафик на деца, сексуална експлоатация, сексуално робство, отмяна на осиновяване, заплаха, измама и злоупотреба с власт."

Книгата на Мадона от 1992, озаглавена "Sex", беше цитирана в петицията, тъй като включва съдържание за възрастни, софткор порно и садомазохизъм. Порнографското съдържание и LGBTQ поведението са наказуеми от закона в Малави.

В петицията се твърди, че „психологията“ зад действията на Мадона да „пуска детска порнография, религиозни изображения и зоофилия я е подтикнала да отвори сиропиталище в Малави, наречено „Raising Malawi“ през 2006, за да бъде домакин на социални експерименти върху уязвими африкански деца в Малави ."

Групата предполага, че певицата използва своя осиновен син от Малави Дейвид Банда „за сексуална експлоатация и социални експерименти“. Обвинението е придружено от снимки на Дейвид, облечен в женски дрехи, грим и бижута. EWF също така твърди, че Мадона е лъжесвидетелствала по време на осиновяването, твърдейки, че бащата на Дейвид го няма. Същото важи и за другите ѝ осиновени деца от Малави – всички техни роднини имат подписани споразумения за посещения и връщане на децата след завършване на образованието им, но се оказва, че тези договори и обещания на Мадона са празни и нямат правна сила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама