Не се спря: Мадона си показа голите гърди (СНИМКИ)


Не се спря: Мадона си показа голите гърди (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Мадона може да е вече на 64 години, но определено няма намерение скоро да се пенсионира. Провокативната певица отново разбуни духовете в интернет, като сподели свои снимки на стори в Instagram. Причината? На кадрите изпълнителката показва големите си силиконови гърди, като е прикрила зърната си с емотикони, за да не бъде цензурирана от социалната мрежа

Мадона носи златен корсет, който подчертава тънката ѝ талия, а също така мрежест чорапогащник.

Очевидно тези снимки на поп кралицата са част от активностите по случай 30-годишнината от излизането на албума ѝ "Erotica", който се появи на пазара на 20 октомври 1992.

Прави впечатление, че напоследък Мадона често споделя скандални и разголени снимки в социалните мрежи, заради което си навлече неодобрителни коментари. Някои смятат, че това поведение не е подходящо за жена на 64 и определено не харесват начина, по който тя привлича внимание към себе си. Също така певицата качва кадри, които са силно обработени и нямат нищо общо с реалността. Вижте ТУК каква е в действителност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама