Мариса Абела, която изигра Ейми Уайнхаус: Спомнете си защо се влюбихме в нея


Мариса Абела, която изигра Ейми Уайнхаус: Спомнете си защо се влюбихме в нея
Снимка: Getty Images

Актрисата Мариса Абела, която се превъплъщава в образа на Ейми Уайнхаус в предстоящ филм, казва, че животът на певицата не е бил просто "пропит от трагедия", предаде Пи Ей Мидия/ДПА.

Абела, която се снима в Back To Black за вихрените години на Уайнхаус в Лондон и пътя й към славата, беше сред присъстващите в Кралската фестивална зала в Лондон на церемонията за наградите БАФТА в неделя вечерта.

Във филма, реализиран с подкрепата на наследниците на Ейми Уайнхаус, участват още Лесли Манвил, Еди Марсан и Джак О'Конъл.

Вижте още: Руни Мара очаква второто си дете от Хоакин Финикс (СНИМКИ)

Какво каза актрисата на червения килим 

"Не знам дали целият й живот е бил пропит от трагедия. Мисля, че това, което искахме да възкресим, е да си спомните защо се влюбихте в тази жена - пристрастията й, енергията, жаждата за живот, гладът да изцедиш всяка капка живот", споделя Мариса Абела.

"Част от причините, поради които се влюбихме в нея, бяха, че тя беше честна и брутална, емблематична и невероятна, безстрашна. Така че ние просто искахме отново да припомним това", допълва актрисата.

Кариерата на Ейми Уайнхаус беше трагично прекъсната през 2011 г., когато тя си отиде на 27-годишна възраст след борба с алкохола и наркотиците. Певицата беше открита в безпомощно състояние на пода в спалнята си в дома си в Камдън, Северен Лондон, и почина скоро след това.

Заключението от две разследвания беше, че причината за смъртта на носителката на "Грами" е случайно алкохолно отравяне.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама