Мариса Абела за изтощителното отслабване и ролята на Ейми Уайнхаус (СНИМКИ)


Мариса Абела за изтощителното отслабване и ролята на Ейми Уайнхаус (СНИМКИ)
Снимка: Forum Films

Мариса Абела разкри колко изтощаваща физически е била подготовката за биографичния филм Back To Black, където ще изиграе Ейми Уайнхаус. Абела прие ролята на покойната певица и текстописец във филма на Сам Тейлър-Джонсън, който описва както кариерата ѝ, така и бурния ѝ брак с Блейк Фийлдър-Сивил (изигран от Джак О'Конъл).

На какво е била подложена?

Мариса даде едно от първите интервюта след като влезе в роля - за Harper's Bazaar UK. Актрисата разкри строгия режим, който е следвала, за да свали необходимите килограми до теглото на Ейми, както и изтощителните тренировки.

Вижте още: Това ли е актьорът, който ще бъде новият Агент 007? (СНИМКА)

„Мислех, че е просто леко отслабване, но се оказа, че имам нужда от помощ, за да го направя безопасно. Консултирах се с диетолог и ме наблюдаваха непрекъснато, защото режимът беше наистина строг. Физическото преобразяване ми помогна да се чувствам по-крехка и по-малка – преди не бях разбрала доколко това влияе на темпото на един човек“, обясни актрисата.

„По време на ерата на Франк (първият ѝ албум, издаден през 2005), Ейми е бърза, шумна и буйна с ръцете си, движенията ѝ са големи. След като започнах да отслабвам драстично, разбрах, че физически не можеш да правиш същите движения. Неудобно е да се седи, уморени сте, гладни сте.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама