Мегз се гушна с Роналдиньо (СНИМКА)


Мегз се гушна с Роналдиньо (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Преди няколко месеца Миглена Каканашева реши коренно да промени живота си. Тя изостави успешния си моден бизнес в България и замина за Обединените арабски емирства. Мегз се подвизава в Дубай и не спира да споделя преживяванията си в социалните мрежи. Вчера тя се похвали, че се е запознала с известния футболист Роналдиньо.

Каканашева качи снимка и кратко видео в Instagram с бразилеца. Както става ясно от поста ѝ, двамата са работили заедно по заснемането на реклама.

Ето какво точно написа (публикуваме думите ѝ без редакция):

"Един от най-близките ми хора тук е от собствениците на крипто валута. Днес както си лежах ми се обади и ми каза. “Снимаме новата ни рекламна кампания с Роналдиньо. Нали разбираш от тези неща, искаш ли да помогнеш в организирането на кампанията”. Бях “Моляяя какво, даааа!”.

Знаете, че съм работохоличка и се уча да живея по друг начин и да си почивам докато съм тук. Нооо беше толкова хубаво за пръв път да участвам в нещо креативно тук и то на световно ниво.

Благодаря и на @prinzmarcus който е ексклузивният PR на компанията за това, че не се дразнеше на ентусиазираните ми идеи и ми даде възможност истински да участвам в процеса."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама