Михаела Маринов е влюбена в обвързан мъж?


Михаела Маринов е влюбена в обвързан мъж?
Снимка: БГ Радио

Певицата Михаела Маринова се е разделила с футболиста Александър Дюлгеров, но сега е влюбена повече от всякога в мистериозен мъж, с когото обаче имат невъзможна любов.

Вижте още: Двойственият живот на Матю Пери

"Имахме силна любов с Александър, но се срещнахме в различни периоди в живота си. Характерите ни дори са много различни. Той беше в един етап, а аз в друг. В един момент разбрахме, че вече не гледаме в една посока и се разделихме приятелски", сподели Михаела в предаването "Животът по действителен случай" по bTV.

Тя се опита да разкаже за новия човек в живота ѝ, но по всичко личеше, че има обстоятелства, заради които не може да бъде напълно открита.

"Имам любов, но с човека връзката ни е невъзможна. Аз го обичам и много ме е страх да не го загубя, защото вече няколко пъти сме се губили. Той ми помогна да съм по-добрата версия на себе си с появата си. Но не съм сигурна, че мога да се боря за него, по-скоро не искам да го губя", сподели Михаела Маринова почти през сълзи.

Думите ѝ накараха зрителите да се питат дали певицата няма връзка с женен мъж и затова хем да са много влюбени с мистериозната ѝ половинка, хем любовта им да е невъзможна.

Вижте още: Айлин от "Ергенът" показа красивата си майка (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама