Миро разгневи ЛГБТ общността: Защо с тези руски опорки? 1000 пола няма (ВИДЕО)


Миро разгневи ЛГБТ общността: Защо с тези руски опорки? 1000 пола няма (ВИДЕО)
Снимка: Миро Facebook

Миро си навлече гнева на организаторите на "София прайд". Причина за това стана интервю на певеца за предаването "На кафе", в което определи времената, в които живеем, като "мрачни" заради многото полове.

Вижте още: Джулиана Гани след разждането: Пак съм 50 кила (СНИМКИ)

"Нещата никога не са били по-тъмни, ситуацията в света не е била никога по-мрачна, никога не сме били така близо до себеунищожение. И както виждаме, ценностите девалвират. Виждаме го във всяка една посока. Вече имаме 1000 пола на брой, вече не знам колко бяха на брой. Имаме хора, които не са те, тя или той. Те са То. Няма смисъл да изброяваме, но нещата не са добре", сподели още изпълнителят в интервюто си.

Вижте още: Първа поява на Мария след новината а побоя ѝ (ВИДЕО)

Един от организаторите на "София прайд" не закъсня с отговора си към Миро. Ето какво написа Симеон Василев във Facebook:

"Миро дава интервю. Говори за новия си албум, Бог, вярата си, подкрепата на каузи, но между другото споменава и борбата си за християнските ценности и срещу “1000те пола” и объркването кой е той и тя. Те тези 1000 пола като 1001 нощи малко станаха - приказки.

Сега, че християнството всякак се бори срещу правата на жените и гей хората, ясно. Че има и вярващи гей мъже ясно. Че Миро пее на концерти на БСП и вярва в Бог, ясно. Но защо бе Миро, с тези руски опорки? 1000 пола няма. Има мъжки, женски и хора, които не се определят с нито един или и с двата едновременно. Не съм вярващ, но съм чел Библията. И в нея никъде не пише да мразиш другите. Пише и още - не лъжи. А е голямо предателство към теб самия да живееш в лъжа, особено за това кой си. Та така, слушайте Миро какво пее, но не му вярвайте." , написа Василев

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама