Моника Белучи: Причината за моето съществуване са децата ми


Моника Белучи: Причината за моето съществуване са децата ми
Снимка: Getty Images/Guliver

Корицата на френското списание Madame Figaro грейна със снимка на 55-годишната Моника Белучи. Актрисата позира в черно полупрозрачно боди на Dolce&Gabbana, а отгоре е наметнала сако на Azzedine Alaia.

Звездата публикува снимка в своя Instagram и вдъхна кураж на почитателите си в тези тежки времена.

"Пожелавам на всички да бъдат в безопасност и да се надяват, че в най-близко време светът ще оздравее", обърна се тя към своите фенове.

Звездата разказа в интервю за изданието и как преминава самоизолацията. Тя се е затворила под карантина с двете си дъщери: 15-годишната Дева (вижте как изглежда ТУК) и 9-годишната Леон. Актрисата решила да остане във Франция, за да бъдат момичета по-близо до баща им Венсан Касел. Той живее на баското крайбрежие с жена си Тина Кунаки и дъщеря си Амазони.

"Уроците на момичета преминават по видеовръзка, аз следя за това. Много е важно те да имат база от знания. През останалото време, а то е малко, аз чета сценарии и изучавам текстовете на книгата "Мария Калас. Писма и възпоменания", защото планирам да играя по-късно в тази постановка в Италия. В останалото ние се отнасяме напълно отговорно към правилата: не излизаме от дома", каза тя.

ВДЪХНОВЯВАЩИ ЦИТАТИ НА МОНИКА БЕЛУЧИ

"Колкото и да е парадоксално, но аз винаги съм била домошарка, това никога не е било проблем за мен. Това ме връща в детството ми в провинцията, където живееха моите родители, лели, братовчеди и баба ми. Семейството, образованието, домът – това са най-важните за мен неща. Очевидно това е противоположност на моя професионален живот, когато живеех само в хотели и самолети", отбеляза Моника.

Звездата сподели, че ѝ е много тъжно и страда за своята родина Италия, която пострада много тежко от коронавируса: "Със семейството ми всичко е наред, те всички са там, в Умбрия и в региона на Комо, моите приятели са в Рим", добави Белучи.

"Най-много ми харесва да гледам как растат моите дъщери и да бъда с тях, докато не излетят. Те са отговорите на всичките мои въпроси. Именно когато се родиха, разбрах причината за моето съществуване на Земята... Всеки има своя път, своя опит, за мен това е майчинството. И ви уверявам, че плътта и духовността се обединяват", допълни актрисата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама